Forum on Manual Medicine

FoMM (Forum on Manual Medicine) är Sveriges största kongress inom avancerad manuell medicin.
Den anordnas årligen av Svenska Naprapatförbundet.

Utställarinformation

 MG 3009

Forum on Manual Medicine arrangeras av Svenska Naprapatförbundet årligen och är Sveriges största kongress inom avancerad manuell medicin. Deltagarantalet ligger mellan 400 och drygt 500.

Under kongressen finns alltid en väl tilltagen och central utställaryta där du som utställare har möjlighet att ställa upp en större eller mindre monter för att visa upp dig och dina produkter eller tjänster för en stor del av Sveriges expertis inom manuell medicin. Antalet utställare har kontinuerligt ökat till att för närvarande vara ett 30-tal och nöjdheten med arrangemanget är stor visar den enkät vi alltid genomför efter avslutad kongress.

I god tid innan varje kongress går Svenska Naprapatförbundet ut med specifik utställarinformation till tidigare och presumtiva utställare.

Om du är intresserad av mer information och att vara utställare på Sveriges största kongress för avancerade manuellmedicinare kontaktar du Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Svenska Naprapatförbundet © 2017. All Rights Reserved.